Bianca Spicker

HypnoBirthing® Docent

Ik ben Bianca, yoga, mindfulness en Hypnobirthing docent, vrouw van Phillip en mama van onze 4 jarige dochter Amélie. We wonen in Herten vlakbij Roermond in het prachtige Limburg.
Tijdens mijn eigen zwangerschap en bevalling ontdekte ik hoe bijzonder de transitie is naar het moederschap. Ik heb tijdens mijn zwangerschap een zwangerschapsyoga docentenopleiding gevolgd en ik heb zelf mogen ervaren hoe ontspannings- en ademhalingstechnieken kunnen helpen tijdens de geboorte. Ik heb een hele bijzondere liefdevolle bevalling gehad, met veel steun van mijn man. Het heeft mij vooral doen inzien hoe belangrijk het is om je gesteund en veilig te voelen tijdens de bevalling, om je volledig over te kunnen geven aan de geboorte van je kindje. De geboortepartner heeft hier een hele belangrijke rol in.
De Hypnobirthing cursus maakt voor mij dit plaatje compleet. Je zult veel kennis opdoen over de geboorte, knowledge is power, het geeft je de regie en vertrouwen. Je leert ook heeft veel ontspanningstechnieken en visualisaties voor een ontspannen geboorte. Daarnaast is de grote meerwaarde van de Hypnobirthing cursus dat je alles samen met je geboortepartner leert. Tijdens de cursus zul je veel met elkaar communiceren over wat jullie nodig hebben van elkaar, elkaar helpen om te ontspannen en verbinden met elkaar en met jullie kindje. En deze deze kennis, verbinding en tools voor ontspanning nemen jullie mee tijdens de geboorte en daarna in het ouderschap voor een liefdevolle start met jullie kindje.

Wil je meer weten?
Jullie zijn meer dan welkom in mijn praktijk in Herten.

www.zenbirthbaby.nl

0643239324

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.