Eva Aertse

HypnoBirthing® Docent

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik vind het fantastisch dat je jezelf verdiept in de mogelijkheden om je voor te bereiden op de bevalling. Ik help jou en je partner graag bij deze belangrijke gebeurtenis. Je kunt bij mij terecht wanneer je op zoek bent naar kennis en informatie over wat je te wachten staat, wilt leren hoe je met angsten of terugkerende gedachten kunt omgaan en op zoek bent naar een uitgebreide cursus die je samen met je partner kunt volgen, in kleine groepen of privé bij jou thuis.

In mijn cursussen combineer ik meditatie, ontspanning, ademhalings- en mindsettechnieken vanuit HypnoBirthing met nuchtere en praktische kennis over bevallen en kramen. Bij mij bereid je je niet alleen voor op het ideale scenario, maar kijken we samen naar alle mogelijkheden en bespreken we ook de meer medische overwegingen die je mogelijk tegenkomt.

Ben je nieuwsgierig naar mijn lesstijl? Neem dan gerust een kijkje op mijn website: [www.jouwmaeva.nl] of probeer een van de gratis kennismakers om te ervaren of het klikt; zoals [deze meditatie] bijvoorbeeld. Want je voorbereiding op deze levensveranderende ervaring doe je natuurlijk het liefst samen met iemand bij wie jij en je partner je op je gemak voelen.

Ik geef mijn cursussen onder de naam Jouw Maeva. Maeva betekent ‘welkom’, want dat is in mijn ogen de geboorte: jouw welkom van/voor je kindje(s) én dat van jou als moeder en dat van jullie als ouders. Een moment om samen op voor te breiden, ten volste te beleven én om positief op terug te kunnen kijken ongeacht de wendingen die het neemt.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen via e-mail of WhatsApp. Ik denk graag met je mee en zal altijd eerlijk zijn als ik denk dat ik niet de juiste persoon ben om je te helpen.

Ik kijk ernaar uit om jou en je partner te ondersteunen, te inspireren en te motiveren tijdens deze bijzondere periode, zodat je met meer vertrouwen en ontspanning naar de bevalling en het ouderschap toeleeft.

Liefs,
Eva
Gecertificeerd HypnoBirthing docent in de regio Amersfoort/Leusden sinds 2020.

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.