Jessica Rullens-van Bergen

HypnoBirthing® Docent

Als moeder van twee prachtige kindjes heb ik gelukkig ook twee mooie bevallingen mogen meemaken. Elke geboorte is uniek, zo ook deze twee. In mijn eerste zwangerschap zocht ik een zwangerschapscursus die voldoende diepgang bood en waar ik samen met mijn man aan kon deelnemen. Hierdoor kwam ik bij HypnoBirthing® uit. Ik kreeg enorm veel kennis en er ging een wonderlijke wereld voor me open. Mijn visie op zwangerschap en bevallen was voorgoed veranderd en ik had een prachtige badbevalling thuis. In mijn tweede zwangerschap bleek de baby in een stuit te liggen, en wilde ze zeker niet meer draaien. Na veel zoeken en onderzoeken, vond ik mijn kracht weer in HypnoBirthing en koos ik voor de manier die het beste bij mij paste: een vaginale stuitbevalling. Ook dat was een mooie en rustige bevalling. Weliswaar in het ziekenhuis, maar dat maakte niet uit.
Van oorsprong ben ik een jurist die bij een bank als zakelijk accountmanager werkt. Ik heb Relax and Birth opgezet, omdat ik na de tweede zwangerschap een enorme passie voor het delen van mijn opgedane kennis met anderen ontwikkelde. Het was voor mij een logische stap om mijn certificering tot HypnoBirthing® docent te behalen, zodat ik buiten mijn werktijden om deze kennis met jullie kan blijven delen. Ik ben er namelijk heilig van overtuigd: je kan echt een mooie bevalling hebben, ook al gaat die niet zoals gepland. Ook dat leer je bij HypnoBirthing.
Het gaat erom dat je de kalmte en ontspanning in je hoofd blijft opzoeken en dat je anderen om je heen daarin kan meenemen. Je grootste steun daarbij is je partner, en die wordt zeker niet onbesproken gelaten in de cursus. Ook neem je je zorgprofessional(s) hierin mee. Gelukkig is HypnoBirthing inmiddels zo normaal, dat ook zij hiermee bekend – en sommigen zelfs al vertrouwd – zijn geraakt. Ik help je dan ook graag bij het vinden van dat vertrouwen in je lichaam, zodat je met overtuiging jouw bevalling gaat ervaren en de reis van je moederschap krachtig door blijft zetten.
Relax and Birth

instagram: @relaxandbirth

facebook: @relaxandbirth

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.