Kelly Verduijn

HypnoBirthing® Docent

Ben je op zoek dé ultieme voorbereiding op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd? Volg dan een zwangerschapscursus HypnoBirthing® bij Liefdevol Zwanger. Ik, Kelly Verduijn, sta voor jou klaar en ik leer jou en je geboortepartner alle kennis, tools en handvaten die jullie nodig hebben voor een ontspannen en liefdevolle geboorte ervaring.

Mijn passie voor natuurlijk en liefdevol bevallen is ontstaan tijdens mijn eerste zwangerschap. Ik wilde graag zo natuurlijk mogelijk bevallen en door tv, vlogs en sociale media, zou bevallen een dramatische en pijnlijke ervaring moeten zijn. Ook in de boeken die ik las, werd een negatief beeld omschreven van de bevalling.

Mijn partner en ik kwamen uit bij de HypnoBirthing® cursus en er ging een wereld voor ons open… Bevallen is het meest natuurlijke wat er is! Iets wat je niet hoeft te leren, maar wat wij vrouwen gewoon kunnen! Dat je het niet hoeft te leren, betekent echter niet dat je jezelf niet hoeft voor te bereiden. Een goede voorbereiding is namelijk wél van belang.

Ik wil de kennis en ervaring graag delen met anderen. Het heeft zich ontwikkeld tot een passie voor zwangerschap, baring, geboorte en ouderschap. Mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk baby’s een zachte landing te geven en voor zoveel mogelijk ouders een mooie en liefdevolle geboorte ervaring te creëren. Om dit te bereiken geef ik jullie alle kennis, tools en handvaten van HypnoBirthing® om meer vertrouwen en regie te krijgen tijdens de zwangerschap, baring en geboorte.

Ik geef privécursussen en groepscursussen (in Oudenbosch). Check de website liefdevolzwanger.nl voor de beschikbare datums.

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.