Rian van den Berg

HypnoBirthing® Docent

Ik woon samen met mijn man Geert buiten de kom van Riethoven; een klein dorpje schuin onder Eindhoven. Lekker een beetje buiten waar we genieten van de rust. We hebben drie volwassen zonen die inmiddels allemaal op zichzelf wonen. Sinds ik voor de eerste keer moeder werd op mijn 27e , ben ik gegrepen door de het hele fenomeen zwangerschap en baren. Ik heb ooit gekscherend tegen mijn man gezegd: het is dat er iedere keer een kind van komt, maar anders zou ik dit elk jaar wel willen doen 😊. Toen ons gezin compleet was ben ik zelf docent geworden binnen de vereniging ‘Samen Bevalen’ en heb ik 15 jaar lang met ongelooflijk veel plezier cursussen gegeven aan koppels. Het is dat mijn nachten me heilig zijn, anders was ik alsnog verloskundige geworden!!

Toen ik vorig jaar in contact kwam met HB werd ik enorm gegrepen door het gedachtengoed. Het voelde voor mij meteen als de missing link in alles. Terug naar vertrouwen en ontspanning en waar mogelijk niet storen in het natuurlijke proces. Prachtig! Ik heb mezelf toen meteen ingeschreven voor de opleiding. Was nog een gedoe, omdat het zo last minute voorbij kwam dat er ik mijn agenda onmiddellijk twee weekenden voor moest leegvegen om mee te kunnen doen. Maar als mijn hart eenmaal echt klopt voor iets, dan ga ik ervoor! En nu ben ik super blij dat ik dat gedaan heb.

Ik heb een eigen praktijk aan huis als coach en therapeut. Daarbij richt ik me vooral ook op een lichaamsgerichte benadering. Mijn uitgangspunt is altijd dat ons lichaam veel slimmer is dan ons hoofd! Om die reden ben ik zowel lijfgericht coach als embodiment coach. Eén van de doelgroepen die ik begeleid zijn zwangere vrouwen en moeders. Nare baringservaringen en spanningen tijdens de zwangerschap komen met regelmaat voorbij. Daarnaast heb ik veel opvoedkundige ervaring vanuit positief ouderschap. HypnoBirthing past voor mij helemaal binnen mijn aanbod en het vormt opnieuw de schakel tussen mijn passie voor zorg èn voor zwangerschap en baren.

Rian van den Berg

Boshovensestraat 5

5561 AR Riethoven

06-43971178

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.