Tamara Van Overmeire

HypnoBirthing® Docent

Hoi, ik ben Tamara Van Overmeire!

Toen ik als 6-jarige meid op de televisie een bevalling kon zien, vroeg ik aan mijn mama wat dat tafereel was en wat die mevrouw naast het bed allemaal aan het doen was. Vanaf dat moment wist ik mijn roeping en wou ik later als vroedvrouw werken.
Na mijn studies in 1994 kon ik als vroedvrouw in een ziekenhuis werken in verloskamer – materniteit en neonatologie om zo ervaring op te doen.
Zelf had ik het geluk om vier keer te bevallen van prachtjongens Cobe, Luca, Rune en Noah. Ze zijn voor mij een verrijking in mijn ZIJN en zorgen dat ik blijvend flexibel ben en kan loslaten wanneer het nodig is.
In 2016 heb ik de sprong gewaagd om het ziekenhuis vaarwel te zeggen en mee op stap te gaan met zwangere koppels die de droom van een gezin willen waarmaken. Dit geeft me tot op de dag van vandaag een grote voldoening waardoor ik elke dag met een stralende glimlach start. Doorheen de jaren blijf ik verwonderd over de kracht en de weerbaarheid van het vrouwelijke lichaam.
Voor mij staan veiligheid en geborgenheid op de eerste plaats. Als vroedvrouw wil ik jou optimaal begeleiden in een unieke periode in je leven. Ook als het niet altijd verloopt zoals verwacht, wil ik er voor je zijn.
Ik blijf me verder bijscholen om up-to-date te blijven qua natuurlijk bevallen. Sinds 2010 ben ik ook lactatiekundige IBCLC.
Groetjes, Tamara
Aesem

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.